ANKARA / POLATLI - Sevim Aras İlkokulu

Eyl

REHBERLİK HİZMETLERİ OKUL YÜRÜTME KURULUMUZ, 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK TOPLANTISINI  GERÇEKLEŞTİRDİ.

Eyl

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK 'ın bizlerden talebi doğrultusunda yola çıkmış durumdayız. 2020 yılında başlatmış bulunduğumuz okulumuz projesini '' Okulumuz Geleçekte Bu Şekilde Anılacak '' duygusuyla perçinleştiriyoruz.

Ayrıca kış mevsimi ile seramızı da canlandıracağız...

Eyl

OKUL KOOPERATİFİMİZDE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÜCRETSİZ SİMİT VE AYRAN İKRAMIMIZ BAŞLADI.HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZ SİMİT VE AYRANLARINI ALACAKTIR.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programımız, Kaymakamımız Sayın Murat BULACAK' ın teşrifleri, Belediye Başkanımız Sayın Mürsel YILDIZKAYA, İlçe Mlli Eğitim Müdürümüz Sayın İmralı KALOÇ, ilçe protokolümüz, velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla okulumuzun da görevli olduğu Polatlı Şehit Abdullah Erkmen İlkokulunda coşkuyla kutlandı.

Eyl

Eğitim hayatlarına ilk adımlarını atan 1. ve anasınıfı öğrencilerilerimize yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.