ANKARA / POLATLI - Sevim Aras İlkokulu

Sevim Aras İlkokulu

Şehitlik Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi 86 Polatlı/Ankara
Vizyon
Paydaşları ile akademik başarısını her yıl bir önceki yıla göre arttıran; kaynaklarını verimli kullanabilen, sosyal faaliyetleriyle ön plana çıkan bir eğitim kurumu olmak istiyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçları doğrultusunda, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünen ve kendini sürekli geliştiren bireyleri yetiştirmek ve onları ortaokula hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Kaloriferli (Doğalgaz)
Ulaşım
Okulumuza 201 Nolu Şehitlik minibüsleri ile geliş - gidiş yapmak mümkündür. Şehitlik minibüsleri 5´er dakika ara ile çalışmaktadırlar. Ayrıca 202 Emek ve 203 Hacettepe minibüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Şehitlik Mahallesi´nde yer almaktadır. Mahallemizin kuzeyinde Şehitlik Kaşı, batısında Üçpınar Köyü, güneyinde Fatih Mahallesi ve doğusunda da Gazi Mahallesi bulunmaktadır. Çevremizde ev kiraları 350-550 TL arasındadır. Doğalgaz ve internet (ADSL) altyapısı bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun; il merkezine 79 km, Şehir Merkezine (Cumhuriyet Meydanı-Atatürk Heykeli) uzaklığı 3 km´dir.